Elszármazottak és leszármazottak találkozója

Címkék: Általános

2019. július 27-én 3. alkalommal kerül megrendezésre az Elszármazottak és leszármazottak találkozója.

„Emberek jönnek feléd a múltból, tekintetek érnek, szavak zsongnak. És mérhetetlenül vágyódsz oda vissza, ahonnan a sors elszakított.”- Wass Albert

1.jpg

 

Bőszénfa Község Képviselő-testülete nagy tisztelettel és szeretettel hívja Bőszénfán hosszabb-rövidebb éveken át élt elszármazottakat.

A szeretett zselici dombok közt megbúvó kis település sokunk számára sok-sok emléket adott hisz fiatalok voltunk, ahol gyermekzsivajtól zajos iskolánkba tanultuk a betűvetés rejtelmeit, ahol Ámor nyila megsebzett először bennünket, ahol tiszteltük és szerettük elődeinket. Várja azokat is e három domb ölelésében megbúvó falu, akiknek csak átmeneti időre volt otthona, de szeretettel emlékeznek vissza az eltöltött évekre.

Az elszármazottak és leszármazottak találkozóját 2019. július 27-én tartjuk, amelyet 8.30 órai szentmisével kezdünk. 10 órakor rövid ünnepség, az ünnepi műsort a Dériné Vándor Színitársulat adja. Ezt követi a polgármesteri köszöntő, az ünnepség után megjelent barátok, ismerősök közös emlékek felidézése, majd közös ebéd következik. Ebéd után bebarangoljuk a települést „Kisbőszénfai” úticéllal.

Amennyiben a rendezvényen részt kíván venni, kérem szíveskedjék felém ezt a szándékot jelezni, illetve azt is, hogy Önön kívül – a családjából – még kik vesznek részt a találkozón.

Akiknél található régi fénykép a családról és/vagy a faluról, kérem szíveskedjenek magukkal hozni, hogy az esemény ideje alatt kiálltást tudjunk készíteni belőlük, segítve ezzel a múlt felidézését.

Elérhetőségem a következő:

06-30/927-6988, 06-20/491-5700 boszenfa@dravanet.hu

Találkozásunkba bízva tisztelettel és szeretettel várom!

Bőszénfa, 2019.06.04.

                                                                  Nyitrai István

                                                                  polgármester          

« Vissza a hírek listájához

« Vissza az előző oldalra

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra