Helytörténeti Gyűjtemény

Címkék: Általános

Tisztelt bőszénfai lakosok és elszármazottak!

Bőszénfa méltán lehet büszke jelenére és múltjára egyaránt. A jelenlegi és hajdani lakosság iránti tiszteletből, és hogy ne merüljön feledésbe elődeink élete és hagyatéka, összeállítjuk a Bőszénfai Helytörténeti Gyűjteményt. Segítségével megismerhetjük és megőrizhetjük szeretett falunk múltját és a helyi értékeket.

Ebben szeretnénk az Önök közreműködését is kérni. Akinek birtokában vannak bőszénfai emlékek (okmányok, levelek, cikkek, képeslapok, fényképek, helyi születésű művészek munkái, helyi sportolók eredményei, stb.), legyen kedves behozni azokat a Polgármesteri Hivatalba, hogy lemásolhassuk, vagy lefényképezhessük. Amennyiben nem tudják behozni, kérem jelezzék a boszenfaihgy@gmail.com e-mail címen, vagy a 06 70 677-3196 -os telefonszámon. Abban az esetben, ha a rendelkezésünkre bocsátott anyagokat nem kérik vissza, szívesen vigyázunk rá mi a jövőben. Ekkor odaadományozhatják emlékeiket a Helytörténeti Gyűjtemény részére.
Beszkennelt, vagy kiváló minőségben fényképezett, elektronikusan elküldött dokumentumokat is szívesen fogadunk, melyeket a boszenfaihgy@gmail.com címre küldhetnek.

A teljes gyűjtemény elektronikusan is elérhető lesz a könyvtár honlapján keresztül, a Helytörténeti Gyűjtemény menüpont alatt.

Segítsenek, hogy a bőszénfai emlékek az utókor számára is fennmaradhassanak!

Köszönjük szépen!

« Vissza a hírek listájához

« Vissza az előző oldalra

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra